Suomen Hostellijärjestö

Ilmailualan Unioni on Suomen Hostellijärjestön järjestöjäsen, siitä on merkkinä logo jäsenkortissasi. Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat kaikkien jäsentemme käytettävissä.

Majoitusetu Suomen hostelleissa

Jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi hostelleissa ympäri Suomea. Hostellit tarjoavat viihtyisää, edullista ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille.

Varaa edullinen ja rento hostellimajoitus jäsenhintaan:  Hostellit.fi

Kotimaan hostellikortti ilmaiseksi

IAU:n jäsenenä sat kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Suomessa sekä lisäksi muita matkailuetuja.

Voit tilata maksuttoman kotimaan hostellikortin tästä.

Kansainvälinen hostellikortti  jäsenhintaan 15 € (norm. 20 €)

Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman. Verkostoon kuuluu noin 3500 HI-hostellia jopa 90 maassa. Saat myös erilaisia matkailuetuja kotimaassa ja ulkomailla. Hostellikortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.  

Osta jäsenhintainen kansainvälinen hostellikortti Hostellit.fi:n verkkokaupasta . Kortin voi tilata myös mobiiliversiona kännykkään.

Hostellit.fi – Online –varausjärjestelmä ja verkkokauppa, hostellikorttiedut
Facebook.com/hostellimatka
Instagram.com/hifinland
Twitter.com/HIFinland