GA Telesis Engine Services


Viestintä

Tiedotteet
Työehdot

Lentoliikenteen palveluja koskeva työehtosopimus

GA Telesis Engine Services Oy:n työntekijöiden työehdot määräytyvät IAU:n ja Palvelualojen työnantajat PALTA:n välisen Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lentoliikenteen palveluja koskeva työehtosopimus 16.3.2023–15.3.2025

 

 

/ Yhtiö- ja osastokohtaiset sopimukset sekä muut paikalliset sopimukset

Työehtosopimukseen perustuvia yhtiö- ja osastokohtaisia sopimuksia sekä muita paikallisia sopimuksia solmitaan yritysten ja IAU:n, sen ammattiosastojen sekä luottamusmiesten kesken. GA  Telesis Engine Services Oy tä koskevat sopimukset ovat luettavissa oheisesta linkistä:

  Sopimukset / GA  Telesis Engine Services Oy

 

/ Palkkalaskuri

Palkkalaskuri laskee kuukausipalkan kiinteän osan palkkakoodin perusteella ilman palkanmaksukausittain vaihtuvia lisiä ja mahdollisia muita palkkaperusteita.

  • työsuhde on alkanut ennen 1.1.2018

GA Telesis Engine Services'n ja IAU:n välillä 30.10.2012 solmitun ja 31.12.2017 saakka voimassa olleen lisäpöytäkirjan sekä siihen liittyneen palkankorotuspöytäkirjan johdosta työntekijöiden, joiden työsuhde on alkanut ennen 1.1.2018, palkat poikkeavat muista palkoista Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen soveltamisalalla. Avaa laskuri (Excel) alla olevasta linkistä:

   Palkkalaskuri / GA Telesis (työsuhde alkanut ennen 1.1.2018)

  • työsuhde on alkanut 1.1.2018 tai sen jälkeen

Työntekijöiden, joiden työsuhde on alkanut 1.1.2018 tai sen jälkeen, palkkoja määriäytyvät suoraan Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen mukaan. Avaa laskuri (Excel) alla olevasta linkistä:

   Palkkalaskuri / tekniset palvelut

 


Luottamushenkilöt

GA Telesis Engine Services Oy:ssä ei ole valittu pääluottamusmiestä. Työehtoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko suoraan IAU:n toimiston henkilöstöön tai sähköpostitse edunvalvonta@iau.fi.

 


Ammattiosasto

Avoin tekniikan ammattiosasto ATA ry 002

ATA 002:n jäsenet työskentelevät GA Telesis Engine Services Oy:ssä, Finnair Technical Services Oy:ssä, HUB Logistics Handling Oy:ssä ja Swissport Finland Oy:n maakalustokorjaamolla. Heidän työtehtäviään ovat lentokoneiden korjaus- ja huoltotehtävät sekä maakaluston korjaus- ja huoltotehtävät.

ATA ry:n säännöt

 

IAU:n jäseneksi voit liittyä jäsenhakulomakkeella. Valitse samassa yhteydessä myös ammattiosastosi.