GA Telesis Engine Services

Lomautukset / GA Telesis

GA Telesis'ssa on tällä hetkellä käynnissä toiset yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut koronaviruspandemian aiheuttaman lentoliikenteen vähenemisen vuoksi. Oheisessa linkissä on toimintaohje ansiopäivärahan hakemiseksi lomautettavaksi joutuville jäsenille:


Viestintä

Tiedotteet
Työehdot

Lentoliikenteen palveluja koskeva työehtosopimus

GA Telesis Engine Services Oy:n työntekijöiden työehdot määräytyvät IAU:n ja Palvelualojen työnantajat PALTA:n välisen Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lentoliikenteen palveluja koskeva työehtosopimus 17.3.2020 - 15.3.2022

 

/ Sopimus 2-vuorojärjestelmän soveltamisesta

GA Telesis Engine Services Oy:n ja Ilmailutekniikan Ammattiyhditys ITA ry 001:n välillä on solmittu 29.12.2017 Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen 50. §:n mukainen sopimus työaikojen kehittämisestä:

   Sopimus 2-vuorojärjestelmän sovelluksesta 29.12.2017

 

/ Palkkalaskuri

Palkkalaskuri laskee kuukausipalkan kiinteän osan palkkakoodin perusteella ilman palkanmaksukausittain vaihtuvia lisiä ja mahdollisia muita palkkaperusteita.

  • työsuhde on alkanut ennen 1.1.2018

GA Telesis Engine Services'n ja IAU:n välillä 30.10.2012 solmitun ja 31.12.2017 saakka voimassa olleen lisäpöytäkirjan sekä siihen liittyneen palkankorotuspöytäkirjan johdosta työntekijöiden, joiden työsuhde on alkanut ennen 1.1.2018, palkat poikkeavat muista palkoista Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen soveltamisalalla. Avaa laskuri (Excel) alla olevasta linkistä:

   Palkkalaskuri / GA Telesis (työsuhde alkanut ennen 1.1.2018)

  • työsuhde on alkanut 1.1.2018 tai sen jälkeen

Työntekijöiden, joiden työsuhde on alkanut 1.1.2018 tai sen jälkeen, palkkoja määriäytyvät suoraan Lentoliikenteen palveluja koskevan työehtosopimuksen mukaan. Avaa laskuri (Excel) alla olevasta linkistä:

   Palkkalaskuri / tekniset palvelut

 


Luottamushenkilöt

Pääluottamusmies

Tiedote 18.6.2020

 


Ammattiosasto

Avoin tekniikan ammattiosasto ATA ry 002

ATA 002:n jäsenet työskentelevät GA Telesis Engine Services Oy:ssä, Finnair Technical Services Oy:ssä, HUB Logistics Handling Oy:ssä ja Swissport Finland Oy:n maakalustokorjaamolla. Heidän työtehtäviään ovat lentokoneiden korjaus- ja huoltotehtävät sekä maakaluston korjaus- ja huoltotehtävät.

ATA ry:n säännöt

 

Jos et ole vielä IAU:n jäsen, liittyminen käy nopeimmin alla olevasta linkistä. Valitse samassa yhteydessä ammattiosastosi.