Muutokset jäsentietoihin

Voit tehdä itse muutoksia jäsentietoihisi kirjautumalla omilla IAU-tunnuksillasi IAU:n jäsenpalvelusivuille osoiteessa: https://verkkoasiointi-iau-fi.pwire.fi/. Valitse sivulla kohta Perustiedot, täytä ao. kenttään uusi tieto ja paina lopuksi sivun alareunassa olevaa Lähetä -painiketta.

Voit muokata tietojasi myös IAU:n mobiilisovelluksen avulla. Lataa sovellus osoitteessa oma.iau.fi. Mobiilisovellus sisältää muutoslomakkeen lisäksi ajankohtaistiedotteita sekä IAU:n sähköisen jäsenkortin sovelluksen ladanneelle.

Voit ilmoittaa jäsenyyttä koskevista muutoksista myös sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat@iau.fi. Samasta osoitteesta voit pyytää jäsensivujen kirjautumistunnukset. Muuttoilmoitukset ja nimenmuutokset tehdään Väestörekisteriin. Ne tarvitsee ilmoittaa erikseen liittoon vain, jos liitto ei osoitteenluovutuskiellon takia voi saada tietoja automaattisesti. Sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden muutokset tulee tehdä itse jäsensivuilla, tai ilmoittaa niistä sähköpostitse.

Jäsenmaksuista vapautuminen

Jäsenelle voidaan myöntää vapautus jäsenmaksuista tai vapaajäsenyys. katso ohjeet tästä.

Työnantajan vaihtuminen tai liiton vaihto

Jos haluat, että liitto tekee ilmoituksen puolestasi, voit  lähettää liitolle sähköpostiviestin osoitteeseen jasenasiat@iau.fi, jossa valtuutat liiton toimittamaan perintävaltakirjan työnantajallesi.

Siirryttäessä toiselle alalle haetaan jäsenyyttä uudesta liitosta, joka ilmoittaa liiton vaihdosta halutessasi.

Itsemaksavat jäsenet

Jos maksat jäsenmaksut itse, katso ohjeet tästä.