Muutokset jäsentietoihin

Voit tehdä itse muutoksia jäsentietoihisi kirjautumalla omilla IAU-tunnuksillasi IAU:n jäsenpalvelusivuille osoiteessa: https://verkkoasiointi-iau-fi.pwire.fi/. Valitse sivulla kohta Perustiedot, täytä ao. kenttään uusi tieto ja paina lopuksi sivun alareunassa olevaa Lähetä -painiketta.

Voit muokata tietojasi myös IAU:n mobiilisovelluksen muutoslomakkeen avulla. Lataa sovellus Googlen Play Kaupasta tai Applen App Storesta. Mobiilisovellus sisältää muutoslomakkeen lisäksi ajankohtaistiedotteita, yhtiökohtaiset sivut sekä IAU:n sähköisen jäsenkortin sovelluksen ladanneelle.

Myös jäsentietolomakkeella voi tehdä liittymisen lisäksi kaikki jäsenyyteen liittyvät muutokset. Lomakkeita saa luottamusmiehiltä ja jäsenkirjureilta tai tulostamalla sen tästä linkistä.

Muuttoilmoitukset ja nimenmuutokset tehdään Väestörekisteriin. Ne tarvitsee ilmoittaa erikseen liittoon vain, jos liitto ei osoitteenluovutuskiellon takia voi saada tietoja automaattisesti.
Sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden muutokset tulee tehdä itse jäsensivuilla, tai ilmoittaa niistä sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat@iau.fi. Samasta osoitteesta voit pyytää jäsensivujen kirjautumistunnukset.

Jäsentietolomakkeen postitus ja lisätiedot

Jäsentietolomake tulee toimittaa liittoon. Sen voi postittaa ilmaiseksi laittamalla kirjekuoreen osoitteeksi:

Ilmailualan Unioni IAU ry
Tunnus 5015942
00003 VASTAUSLÄHETYS

Voit myös tulostaa lomakkeen kakkossivun. Siinä on palautusosoite valmiina.
Jos sinulla on kysymyksiä jäsenasioista ota yhteyttä  jasenasiat@iau.fi , puh. 044 486 3743.

Jäsenmaksuista vapautuminen

Jäsenelle voidaan myöntää vapautus jäsenmaksuista tai vapaajäsenyys. Ilmoitus näistä tulee tehdä jäsenrekisteriin: jasenasiat@iau.fi  tai lähettämällä jäsentietolomake liittoon.

Työnantajan vaihtuminen tai liiton vaihto

Työnantajasi vaihtuessa ilmailualalla täytä jäsentietolomake ja toimita se uuden työnantajan allekirjoitettavaksi, mikäli haluat, että työnantaja perii jäsenmaksun. Jos haluat, että liitto tekee ilmoituksen puolestasi, postita lomake suoraan liittoon allekirjoituksellasi varustettuna. Voit myös lähettää liitolle sähköpostiviestin osoitteeseen jasenasiat@iau.fi, jossa valtuutat liiton toimittamaan perintävaltakirjan työnantajallesi.

Siirryttäessä toiselle alalle haetaan jäsenyyttä uudesta liitosta, joka ilmoittaa liiton vaihdosta halutessasi.

Itsemaksavat jäsenet

Jos maksat jäsenmaksut itse, katso ohjeet tästä.