Jäsenvakuutukset Turvassa

Ilmailualan Unioni ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta sinä liiton jäsenenä olet vakuutettu vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutuksella sekä Järjestövakuutuksella.

Olet lisäksi oikeutettu merkittäviin jäsenetuihin ja -alennuksiin Turvan tarjoamista henkilökohtaisista vakuutuksista.

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Vapaa-ajan matkustajavakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla, yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun liiton jäsenen mukana matkustavat alle 18-vuotiaat lapset.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Se ei kuitenkaan ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa. Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja sekä korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta.

Huom! Vapaa-ajan vakuutuksissa vakuutettuna ovat liiton jäsenet, myös työttömät työnhakijat, opiskelijajäsenet sekä vuorotteluvapaalla, hoitovapaalla ja muulla sosiaalivapaalla olevat jäsenet.

Osa-aikaeläkkeellä olevat jäsenet kuuluvat vakuutukseen, mutta täysiaikaisesti eläkkeellä olevat jäsenet eivät kuulu vakuutuksen piiriin.

Järjestövakuutus

Järjestövakuutus tuo turvaa IAU:n jäsenen osallistuessa järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin kaikkialla maailmassa. Järjestötehtäviä ovat mm. liiton järjestämät kokoukset, seminaarit sekä opinto- ja koulutuspäivät.

Järjestövakuutus sisältää matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen. Vakuutusehdoista poiketen vakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Tarkista jäsenvakuutustesi tarkempi sisältö turva.fi/iau

Lataa TaskuTurva-sovellus puhelimeesi! Se on turvanasi, jos sairastut matkalla.

Löydät reissujasi turvaavan matkavakuutuskortin vakuutuskumppanimme Turvan TaskuTurva-sovelluksesta. Jos sairastut matkalla, löydät TaskuTurvasta luotettavan lääkärin sekä SOS-hätäpalvelun yhteystiedot.

Jotta lääkärihaku toimii moitteettomasti, tarkistathan puhelimesi asetuksista, että sijaintitietosi ovat saatavilla TaskuTurvaa käyttäessäsi. Huomioithan, että lääkärihaku ei toimi toistaiseksi Yhdysvalloissa. 

Lataa TaskuTurva puhelimesi turva.fi/taskuturva

Hyödynnä Turvan tarjoamat rahanarvoiset jäsenedut!

Turva tarjoaa IAU:n jäsenille 10 % jäsenalennuksen kaikkiin jatkuviin, vapaaehtoisiin vakuutuksiin. Kun vakuutat kotisi Turvassa ja otat vähintään yhden muun vakuutuksen, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen!

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikenne- tai henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa suomalaisten ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon ja Turvassa-henkivakuutuksen. Lue lisää eduistasi turva.fi/etusi