Finavia


Viestintä

Tiedotteet
Ammattiosastot

Finavian henkilöstön työtehtävien laajan kirjon johdosta IAU:n jäsenistö on jakautunut kahteen ammattiosastoon.

Ilmailutietotekniset ILTT ry 005      

Ilmailutietotekniset ILTT ry 005 on Finavian lentoasemaliiketoiminnan teknisen ja Fintrafficin lennonvarmistusyksikön teknisen ja operatiivisen henkilöstön ammattiosasto. Ammattinimikkeitä ovat mm. järjestelmävastaava, huoltomekaanikko, lennonjohto-operaattori, lennonneuvoja, liikelentokordiaattori, lennonvarmistusvirkailija ja asematasonvalvoja.

ILTT 005:n verkkosivut

Siviililentoliikenteen työntekijät SLT ry 012

Finavian kunnossapitotehtävissä työskentelvät jäsenet ovat pääsääntöisesti valinneet ammattiosastokseen Siviililentoliikenteen työntekijät SLT ry 012:n. Samaan ammattiosastoon kuuluvat  myös mm. Swissportin, Aviatorin, RTG:n, Finnair Kitchenin ja Airpron työntekijät. Jäsenten työtehtäviä ovat

  • maapalvelut (asiakaspalvelu, ramp- ja aulatoiminnot, catering ja cargo)
  • turvatarkastus (matkustajat, matkatavarat, henkilökunta)
  • kunnossapito

SLT 012:n verkkosivut

 

Jos et vielä ole IAU:n jäsen, jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakulomakkeen. Valitse samassa yhteydessä myös ammattiosastosi.

 


   Siviililentoliikenteen työntekijät SLT ry, 012 

Finavian kunnossapitotehtävissä työskentelvät jäsenet ovat pääsääntöisesti valinneet ammattiosastokseen Siviililentoliikenteen työntekijät SLT ry 012:n. Sen Facebook-sivut ovat julkiset, mutta ne ovat kohdennettu erityisesti ammattiosaston jäsenille.

Siirry SLT 012:n Facebook -sivuille