IAU:n jäsenvakuutukset TaskuTurvaan

| Vakuutusyhtiö Turva |

Ilmailualan Unioni IAU on vakuuttanut jäsenensä vakuutusyhtiö Turvassa vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutuksella. Jotta saat parhaan hyödyn jäsenvakuutuksistasi, lataa uudistunut TaskuTurva puhelimeesi. Löydät TaskuTurvasta vakuutusturvasi, matkavakuutuskorttisi, luotettavan lääkärin sekä SOS-hätäpalvelun yhteystiedot ulkomailla ja paljon muuta!

TaskuTurva on ladattavissa Android-laitteille Google Play Kaupasta ja iPhonelle AppStoresta. TaskuTurvan lataaminen on helppoa:

  1. Avaa Google Play Kauppa (Android-laitteella esim. Samsung tai Honor) tai AppStore (iPhone).

  2. Kirjoita hakukenttään TaskuTurva.

  3. Paina TaskuTurva-ikonia ja paina sovelluksen sivulta asenna.

  4. Odota, kunnes sovellus on latautunut puhelimellesi. Paina avaa.

  5. iPhonen käyttäjiltä TaskuTurva kysyy, saako sovellus lähettää puhelimeesi ilmoituksia. Ilmoitukset kannattaa hyväksyä, sillä niistä saat hyödyllistä tietoa, esimerkiksi tiedon tuotteiden ja palveluiden parannuksista. Voit kieltää ilmoitukset myöhemmin omista asetuksistasi.

  6. Ottaaksesi TaskuTurvan käyttöön sinun täytyy hyväksyä käyttöehdot. Lue käyttöehdot huolellisesti ennen hyväksymistä.

  7. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi. Turvallisuutesi varmistamiseksi TaskuTurva pyytää tunnistautumaan ensimmäisellä kirjautumiskerralla ja sen jälkeen kuuden kuukauden välein.

  8. Liitä IAU:n tarjoamat vakuutusturva ja edut TaskuTurvaan valitsemalla ammattiliittosi. Antamasi liittotieto päivittyy Turvan järjestelmiin. Tietoa ei välitetä muualle.

  9. Seuraavaksi valitset PIN-koodin, jota käytät ensimmäisen kerran jälkeen TaskuTurvaan kirjautumiseen.

Tutustu jäsenvakuutuksiisi ja -etuihisi osoitteessa turva.fi/iau

 


Palaa etusivulle