| Työvoimapooli | * 10.8.2021


Muistutus työvoimapooliin liittyneille

Lentoliikenne ja sitä kautta matkustus ovat hiljalleen alkaneet palautua. Tämä tarkoittaa työpaikkojen samanaikaista lisääntymistä työvoimapooliin sitoutuneissa yrityksissä, Aviatorissa ja RTG:ssä.

Yritykset hakevat parhaillaan laajasti työntekijöitä ramp- ja aula tehtäviin sekä mm. jäänpoistoon.

Mikäli et ole vielä hakenut vapaina olevia työpaikkoja tai jättänyt yrityksiin avointa hakemusta, nyt olisi hyvä aika aktivoitua. Finnairilla on aikomus nelinkertaistaa liikenteensä syksyn aikana, joka automaattisesti tulee tarkoittamaan entisestään lisääntyviä työpaikkoja.

RTG:n avoimet työpaikat löydät oheisesta linkistä Työpaikkailmoitukset/Airpro. Samalla sivustolla voit jättää avoimen hakemuksen, jolla varmistat, että työnhakusi on voimassa jatkuvalla periaatteella.

Aviatorin työpaikat löydät oheisesta linkistä Career/Aviator ja vapaamuotoisen avoimen hakemuksen voit jättää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen careers.fi@aviator.eu. Vapaamuotoisen avoimen hakemuksen olisi hyvä sisältää tiedot työkokemuksesta ja niistä tehtävistä, joita olet tehnyt aikaisemmin Swissportissa sekä tiedot muista mahdollisista taitoisuuksista ja pätevyyksistä.

Jättämällä avoimen hakemuksen molempiin yrityksiin varmistat mahdollisuutesi työllistyä. Samalla toteutuu työvoimaviranomaisen ( TE- toimisto ) vaatimus aktiivisuudesta työmarkkinoilla.

 

Terveisin,
Sami Rajala