IAU:n jäsenten työttömyyskassa

Hakiessasi Ilmailualan Unionin jäsenyyttä, haet samalla JATTK-työttömyyskassan jäsenyyttä. Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, jona olet kirjallisesti hakenut jäsenyyttä ja maksanut jäsenmaksusi. Kassan jäsenmaksun vahvistaa vuosittain Finassivalvonta. Työttömyyskassan jäsenmaksu peritään ammattiliiton jäsenmaksun yhteydessä. Jäädessäsi työttömäksi pyydä jäsenmaksun maksamista varten itsemaksavan jäsenen viitteet IAU:n jäsenpalvelusta jasenasiat@iau.fi.

Kerrallaan voit kuulua vain yhteen työttömyyskassaan. Jos olet aikaisemmin kuulunut toiseen palkansaajakassaan, voit saada hyödyksesi aikaisemmin saavuttamasi jäsenyys- ja työssäoloajan, jos liityt uuteen palkansaajakassaan kuukauden kuluessa vanhasta erottuasi.

JATTK-työttömyyskassa palvelee jäseniään ansiopäivärahaan, vuorottelukorvaukseen ja liikkuvuusavustukseen liittyvissä kysymyksissä. Kassaan voi olla yhteydessä joko lähettämällä viestiä eAsioinnin kautta, sähköpostia tai soittamalla.

Kassan yhteystiedot ovat:
JATTK-työttömyyskassa
Opastinsilta 8 B 4.kerros, 00520 Helsinki.
Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@jattk.fi.
Puhelinnumero 09 720 68 20. Puhelinpalvelu on auki tiistaisin ja torstaisin kello 9.00-11.30, keskiviikkoisin 12.00-14.00.

Kassan verkkosivuilta osoitteesta www.jattk.fi löytyy tietoa eri etuuksista ja niiden hakemisesta. Ansiopäivärahahakemuksen liitteineen voi jättää verkkosivujen eAsioinnin kautta.
HUOM! Mikäli et pääse kirjautumaan eAsiointiin, otathan yhteyttä työttömyyskassan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@jattk.fi.

Tietoa työttömyysturvasta saat mm. Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta.