Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin More...

Lassila & Tikanoja / kenttäavustajat - Yhtiökohtaiset sivut

 

Tiedotus

15.12. Lentoliikenteen palveluja koskeva työehtosopimus jää toistaiseksi uudistamatta

 

 

*   *   *

Uusimman yhtiökohtaisen tiedotteen, mutta myös vanhemmat, voit lukea IAU:n jäsensivuilta/Viestit -osion alta. Ne ovat tallentuneet sinne aikajärjetyksessä siitä asti, kun jäsenyytesi IAU:ssa on alkanut. Mukana ovat lisäksi Uutiskirjeet Jäsenille ja ammattiosastojen tiedotteet.


Ammattiosasto

Siviililentoliikenteen työntekijät SLT ry 012

Kenttäavustajan tehtävissä Lassila & Tikanojassa työskentelvät jäsenet ovat valinneet ammattiosastokseen SLT 012:n. Sen jäsenet työskentelevät myös mm. Swissportissa, Aviatorissa, LSG:ssä, HUB Logisticsissa, Airprossa, RTG:ssä ja ADI:ssa. Jäsenten työtehtäviä ovat

  • maapalvelut (asiakaspalvelu, ramp- ja aulatoiminnot, catering ja cargo)
  • turvatarkastus (matkustajat, henkilökunta, matkatavarat ja rahti)

SLT 012:n verkkosivut

 

Jos et ole vielä IAU:n jäsen, liittyminen käy nopeimmin alla olevasta linkistä. Valitse samassa yhteydessä ammattiosastosi.

Liity jäseneksi 

 

Facebook

Siviililentoliikenteen työntekijät SLT ry, 012 

SLT 012:n julkiset Facebook-sivut on kohdennettu erityisesti ammattiosaston jäsenille.

Siirry sivuille

 

Työehtosopimus

Kenttäavustajan tehtäviin Lassila & Tikanojassa sovelletaan Kiintestötyönantajien ja Palvelulalojen ammattiliitto PAM:in Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta

Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskeva työehtsopimus 1.12.2013 - 31.1.2017

 

Lisäksi IAU on sopinut työntekijöille maksettavista erillislisistä Lassila & Tikanojan alihankintana tuottaman yksinmatkustavien lasten saattopalvelun osalta. Erillislisällä kompensoidaan Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen alempi ansiotaso suhteessa Lentoliikenteen palveluja koskevaan työehtosopimukseen. Lisätietoja erillislisistä saa IAU:n henkilökunnalta.

IAU:n henkilökunnan yhteystiedot