Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin More...

Liittyminen

Ilmailualan Unioni IAU ry

Ilmailualan Unionin jäsenet työskentelevät ilmailualan teknisissä- ja palvelutehtävissä, joita ovat mm. lentokoneiden korjaus- ja huoltotyöt, lentomatkustajien ja rahtiasiakkaiden palvelu, kuormaus-, sekä catering-tehtävät. Kun liityt liittoon, tulee sinusta ammattiosaston ja Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassan jäsen. Opiskelijajäseneksi voit liittyä tällä samalla järjestelmällä.

Liittyminen sähköisesti

Ilmailualan Unionin ja Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassan jäseneksi voit liittyä suoraan verkossa klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

     Liity jäseneksi 

Liittyminen paperilomakkeella

Klikkaamalla tästä, saat koneellesi tyhjän liittymis- ja muutoslomakkeen PDF-muodossa.

Postita se täytettynä ja allekirjoitettuna osoitteeseen: 
Ilmailualan Unioni IAU ry
Tunnus 5015942
00003 VASTAUSLÄHETYS 

 Kuoressa ei tarvita postimerkkiä! Voit myös tulostaa lomakkeen kakkossivun. Siinä on palautusosoite valmiina.  

Liittymislomakkeen saat myös työosastosi luottamusmieheltä tai ammattiosastosi jäsenkirjurilta. Pääluottamusmiesten yhteystiedot löydät tästä linkistä. 

Liittymisaika
Liittymisaika liittoon ja työttömyyskassaan on lomakkeen saapumispäivä tai sähköisessä liittymisessä lomakkeen täyttöpäivä edellyttäen, että jäsenmaksut maksetaan samasta ajankohdasta alkaen viivytyksettä. Klikkaamalla tästä, saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi liittymispäivän ja työnantajan perinnän aloituspäivän väliseksi ajaksi.

Siirryttäessä kuukauden sisällä työttömyyskassasta toiseen, huomioidaan aiempi kassan jäsenyys, mikäli jäsenmaksut sinne ovat kunnossa.

Yrittäjyys
Tietoa yrittäjien ja johtotehtävissä olevien esteistä olla ammattiliiton ja työttömyyskassan jäsen, saat tästä.