Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin More...

PHT:n hyvinvointijaksot

PHT:n hyvinvointijaksot aikuisille ja lapsiperheille

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää työkykyä ja terveyttä edistävää, ennaltaehkäisevää 1.askel toimintaa sekä työikäisille aikuisille että heidän perheilleen. PHT:n tuoteperheessä on haettavana aikuisten teemallisia ja lapsiperheille tarkoitettuja 1.askel hyvinvointijaksoja. Jaksoja toteutetaan suomalaisissa hotelleissa, lomakeskittymissä, terveyskylpylöissä ja urheiluopistoissa.

PHT:n 1.askel hyvinvointijaksot aikuisille

Aikuisille suunnatut teemalliset 1.askel hyvinvointijaksot tukevat elämänhallintaa, työssäjaksamista sekä edistävät terveyttä ja toimintakykyä. Jaksoilla osallistutaan teeman mukaiseen aktiiviseen ja liikunnalliseen ohjelmaan. Jaksoille voit hakea sähköisellä hakemuksella yhdessä puolison, ystävän tai työkaverin kanssa. Aikuisten jaksoja toteutetaan neljällä eri teemalla läpi vuoden lähes 30 eri kohteessa eri puolilla Suomea.

Tutustu uusiin 1askel - hyvinvointijaksoihin www.pht.fi.

PHT:n 1.askel-perhejaksot

PHT:n 1.askel-hyvinvointijaksot lapsiperheille tarjoavat kodin ulkopuolella tapahtuvaa ryhmämuotoista liikuntapainotteista ja virikkeellistä toimintaa. Sekä lapset että aikuiset saavat mahdollisuuden uusien harrastusten löytämiseen ja yhteistä aikaa koko perheen kanssa. Päivien aikana koetaan elämyksiä ja rentoudutaan muun muassa luonnossa liikkumalla. Voimaa ja virkeyttä saadaan yhdessä tekemisestä. Vetäjinä toimii kohteiden asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Tutustu perheiden 1askel-hyvinvointijaksoihin www.pht.fi.

Hakumenettely

Hyvinvointijaksoille haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.pht.fi,

Hakujärjestelmään pääsee klikkaamalla joko 1askel- perheille (sininen) tai 1askel- aikuisille (vihreä) – hakupainiketta/banneria etusivulla. Hakulinkit löytyvät myös kohteiden esittelysivuilta oikeasta yläkulmasta. Hakujärjestelmässä on lisätietoja haettavista hyvinvointijaksoista ja niiden sisällöistä. Sähköisessä hakujärjestelmässä voi hakea kaikkia avoinna olevia kohteita. Hakuajan päätyttyä kohde ja ajankohta poistuvat haettavien jaksojen luettelosta.